Haaste: Kahdeksan asiaa Helloillamme

Voi että, meille tuli ensimmäinen blogihaaste. Kiitos Campasimpukka! Meillä on siis muitakin lukijoita, kuin molempien äidit!

Haasteen tarkoituksena on kertoa kahdeksan vapaasti valittua asiaa itsestään ja haastaa kahdeksan muuta bloggaajaa tekemään samoin. Koska tämä haaste on näköjään kiertänyt jo monen monta tuttua blogia, niin emme nyt viitsineet alkaa kierrättämään tätä, mutta mielellämme itse vastailemme, jos kerran haastetaan!

Tässä siis tiukkaa faktaa Helloillamme-tiimistä! (Ehkä tässä on äiskillekin jotain uutta.)

  1. Helloillamme on Reetan ja Kaisun Wienissä kesällä 2012 aloittama ruokablogi. Blogilla ei ole sen suurempaa erikoistumista, mitä nyt ehkä pyrimme silloin tällöin kirjoittelemaan sekä perinteisiä itävaltalaisia että perinteisiä suomalaisia reseptejä. Blogin kieli on toistaiseksi vain suomi, mutta saksan tai englannin käyttö on kovasti harkinnassa. Kumpikohan olisi parempi? Suomi jäänee silti pääkieleksi.
  2. Reetta ja Kaisu tapasivat vappuaattona 2012 suomalaisella vappuetkopiknikillä wieniläisessä puistossa. Selvisi, että he asuvat noin viiden minuutin kävelymatkan päässä toisistaan, ja että molemmat ovat armottomia herkuttelijoita ja kokkaajia. Blogihan siitä syntyi – ja monta yhteistä ruokahetkeä sekä toistemme kotona että ihanan kaupunginosamme ravintoloissa.
  3. Reetta on viihtynyt Wienissä kohta jo 3,5 vuotta. Parasta Wienissä Reetan mielestä ovat: pitkät ja leudot keväät ja syksyt, rento ilmapiiri, ruokatorit, kanavanranta ja Donauinsel, terassit ja eläintarha.
  4. Tällä hetkellä Reetta opiskelee yliopistolla ja käy puolipäivätöissä. Hän ei ole ihan varma, että onko oikealla alalla, mutta katselee rauhassa mitä tuleman pitää.
  5. Reetalle tärkeitä asioita ovat matkustelu (varsinkin sohvasurffaten), hyvä ruoka (parempi mieli), urheilu (hui, pakko kai tämä on mainita kun siellä salilla tulee nykyään niin usein luuhattua) ja läheiset ystävät ja perhe.
  6. Kaisu osti puolivahingossa uuteen asuntoonsa puolitoista vuotta sitten kahdeksan hengen ruokapöydän. Mutta tarpeeseen tuli! Sen ympärillä on vietetty hauskoja iltoja kerta toisensa jälkeen, ja välillä tuntuu että tuokin pöytä käy pieneksi!
  7. Kaisu tuli ensimmäisen kerran Wieniin 7 vuotta sitten, eikä kaupungista ollut muuta mielikuvaa kuin saksankirjan kultainen Strauss-patsas.
  8. Kaikkein mieluiten Kaisu perustaisi oman ravintolan. Tai kahvilan. Tai jotain sinnepäin. Että voisi tehdä työkseen jotakin sellaista joka on oikeasti hauskaa.

3 kommenttia

Kategoria(t): Uncategorized

3 responses to “Haaste: Kahdeksan asiaa Helloillamme

  1. Kannatan lämpimästi toiseksi kieleksi saksaa. Omani kaipaa tasaista virkistystä tauon jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s