Helppo kesäpasta

Kun asunnossa on lähemmäs 30 astetta lämmintä, keittiössä ei huvita liikoja hutkia. Tässä helppo ja nopea kesäpasta, joka yllätti makujen tasapainollaan! Annos on noin kolmelle hengelle tai kahdelle nälkäiselle.

 

kana-kesäkurpitsapasta

 

Kesäkurpitsa-kanapasta

kierrepastaa
oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
chilihiutaleita
2 kananrintaa tai pala kalkkunanrintaa suikaleina
1 keskikokoinen kesäkurpitsasuolaa
mustapippuria
pari oksaa tuoretta timjamia
puolikkaan sitruunan mehu
parmesanraastetta

  1. Keitä pasta suolatussa vedessä.
  2. Lämmitä pannulla miedolla lämmöllä reilusti oliiviöljyä, valkosipulimurskaa ja chilihiutaleita. Kun valkosipulimurska on pehmennyt, siirrä suurin osa öljystä ja valkosipuli-chiliseos toiseen astiaan.
  3. Paista samalla pannulla kanasuikaleet lähes kypsiksi. Lisää pannulle kesäkurpitsaviipaleet ja timjami ja jatka paistamista. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää pannulle kypsä pasta, sitruunamehu ja loput oliiviöljystä mausteineen. Sekoita.
  5. Tarjoile parmesanraasteen kanssa.
Advertisements

Jätä kommentti

Kategoria(t): Pasta, Pääruuat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s