Suppilovahverorisotto

Monella on varmaankin vielä kaapin perällä viime- tai edellissyksyisiä kuivattuja suppilovahveroita. Tässä hyvä resepti niiden tuhoamiseksi! Tästä risotosta tykkäävät myös ne, jotka eivät tykkää sienten koostumuksesta, sillä kuivat sienet jauhetaan huhmareessa ennen risottoon lisäämistä.

Risoton teko on selostettu jo pariinkin kertaan tässä blogissa, joten tarkan ohjeistuksen voi lukea vaikka täältä. Lisää jauhetut sienet (1,5-2 dl kokonaisia sieniä, neljälle hengelle) heti kun ensimmäinen satsi nestettä (viini) on imeytynyt riisi-sipulisekoitukseen. Voit lisätä sipulin mukaan myös yhden hienonnetun valkosipulinkynnen, ja valmiin risoton päälle rapeaksi paistettua pekonia.

Resepti on bongattu Soul Kitchenistä.

suppilovahverorisotto

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Kasvisruuat, Pääruuat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s