Tuunattua suklaata

Pyöriikö vielä joulusuklaita kaapissa? Tai leivontaa varten ostettujen suklaalevyjen jämiä? Teitkö kakkutikkareita ja sulaa suklaata jäi yli? Tuunaa oma haute couture -suklaa! Vain mielikuvitus on rajana!

Tuossa joulun alla tein lahjaksi popcorn-suklaata ja tuota tuunaamista teki mieli kokeilla uudestaan. Eli tällä kertaa tumman suklaan kruunasivat paahdetut vaahtokarkit, vaniljasokeri ja värikkäät nonparellit. Tämä helppo herkku täytyy muistaa karnevaaliaikaan! Äläkä unohda temperoida.

Image

Advertisements

Jätä kommentti

Kategoria(t): Leivonta, Naposteltavat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s