Kuuma rommikaakao kardemummalla

Lauantai-ilta, koti-ilta, tenttiinlukua. Kaivataan lohduketta. Muistelin, että Kirjeitä keittiöstä -blogissa oli tehty kuumaa kaakaota. Lisäsin kardemummaa ja tummaa rommia. Kylläpä maistui hyvälle, vaikkei jääkaapissa ollutkaan kermaa, jota olisi voinut vaahdottaa juoman päälle.

Kuuma rommikaakao kardemummalla
1 annos

1 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl sokeria
2,5 dl maitoa
hyppysellinen kardemummarouhetta
tujaus tummaa rommia

  1. Paahda kaakaojauhetta, sokeria ja kardemummaa hetken ajan kattilassa. Lisää tilkka maitoa ja sekoita tahnaksi. Lisää loput maidosta pikkuhiljaa. Anna kiehahtaa.
  2. Kaada mukiin ja lisää päälle kermavaahtoa ja koristele kaakaojauheella tai kanelilla.

kuuma_rommikaakao

Advertisements

Jätä kommentti

Kategoria(t): Jälkiruuat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s