Mustikka-pekoni-salaatti

Näin sunnuntain kunniaksi kesäsalaatin nro 2 ohje: Mustikka-pekoni-salaatti!

Kun kerran mansikka-halloumi-salaatissa makeat mansikat toimivat hyvin suolaisessakin seurassa, päätin kokeilla mihin asti mustikoilla pääsee. Aika pitkälle! Mustikoiden pariksi laitoin suolaista lampaanmaitojuustoa ja pikkaisen käristettyä pekonia.

Mustikka-pekoni-salaatti

  • rucolaa (tai ihan mitä vaan vihreää salaattia, nyt kaapissa ei ollut muuta)
  • lampaanmaitojuustoa (vähän niin kuin fetaa)
  • muutama siivu rapeaksi paistettua pekonia
  • kourallinen mustikoita
  • salaatinkastikkeeksi kurpitsansiemenöljyä ja vadelmaviinietikkaa

Kurpitsansiemenöljy on itävaltalainen erikoisuus, tumman vihreä pähkinäinen öljy. Siitä voi loihtia kaikenlaisia herkkuja, reseptejä lisää myöhemmin!

Mainokset

1 kommentti

Kategoria(t): Salaatit

One response to “Mustikka-pekoni-salaatti

  1. Paluuviite: Vihreää kultaa leivän päälle « Helloillamme

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s