Grilli puuttuu…

…mutta saa sitä onneksi grillifiilistä omassa keittiössäkin, kun käytössä on valurautainen parilapannu.

Ensimmäinen ruokapostaus ei sinällään sisällä reseptiä, mutta tällaista meillä eilen yhteistyössä Kaisun kanssa kokkailtiin:

Parilapannulle pääsivät raidoittumaan

  • kreetalaisella (Kaisun ihana tuliainen!) lampaanmaitojuustolla ja timjamilla täytetyt herkkusienet
  • minibratwurstit
  • halloumi-juustoviipaleet

Uunivuuassa (200°c) valmistui samalla kasviksia, nimittäin

  • munakoisoviipaleita
  • paprikapaloja
  • sipulilohkoja
  • valkosipulinkynsiä ja
  • puolitettuja kirsikkatomaatteja,

jotka olin ensin maustanut suolalla, mustapippurilla, ripauksella cayennepippuria, kuivatulla Kreetan oreganolla (missä oli kukkanuppujakin!)  sekä lorauksilla oliiviöljyä sekä valkoviinietikkaa.

Uudet perunat keitettiin ja syötiin sen samaisen lampaanmaitojuuston kera.

Halloumi-juuston päälle ripoteltiin tuoretta minttua sekä loraus balsamico-etikkaa – tämän kesän paras makuyhdistelmä!

Lisäksi syötiin vihersalaattia ja nautittiin kotitekoista viinirypälemehua.

Olipa kiva ilta, ja kiitos Kaisu ihanista tuliaisista! Reetta tahtoo myös Kreetalle…

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Alkuruuat, Kasvisruuat, Pääruuat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s