Helloillamme kokataan nyt julkisesti

Kaksi suomalaista ruokaharrastelijaa kohtasivat Wienissä ja innostuivat perustamaan blogin!

Reetta:

Olen koukussa ruokablogeihin ja reseptien haalimiseen. Ongelmana on ollut, että reseptien toteutus jää ainakin omasta mielestäni liian usein väliin. Vaikka teenkin suhteellisen paljon ruokaa ja kokeilen usein erilaisia ja uusia reseptejä, olisi siellä reseptivarastossa lukemattomia vielä kokkaamattomia ruokia.

Toivon, että blogi vauhdittaa ruuanlaittoani ja lisää reseptikokeiluja. Pyrin kirjoittamaan niistä kaikista resepteistä, jotka johtivat jollain tavalla sykähdyttäviin ruokakokemuksiin. Ehkä kirjoitan joskus myös ravintolakokemuksista.

Kaisu:

Olen jo pitemmän aikaa pyöritellyt mielessäni blogin perustamista, mutta laiskuudeltani se on aina jäänyt. Nyt Reetan innostamana lähdin tähän touhuun mukaan. Suurinta huviani on kutsua ystäviä kylään ja laittaa pöytä koreaksi – onpahan nyt blogin myötä uusi (teko)syy kokata kavereille! Nurkkani ovat täynnä lehdistä saksittuja ja lapuille kirjoitettuja reseptejä, jotka tämän blogin varjolla saan toivottavasti kuriin ja järjestykseen.

Me molemmat rakastamme ruuasta puhumista ja ruuan analysoimista, varmaan joskus lähipiirin ja facebook-kavereiden kyllästymiseen asti. Kokoamalla reseptejä tänne toivomme ensinnäkin luovamme toimivan arkiston itseämme varten, ja toiseksi säästämään muiden hermoja. 😉

Katsotaan nyt, miten tämä lähtee käyntiin!

Dear non-Finnish-speaking friends! We’re starting a food blog here, and at least for starters, we’re sticking to the Finnish language, mostly because we believe that a bilingual blog would take too much time and effort… If you are interested in our cooking, enjoy at least the pictures & try Google Translator  (it doesn’t work properly but anyway) or convince us to change the language. 🙂

– Reetta & Kaisu –

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s